Biberon cu Gat Ingust, PP, 250 ml. "Options"

 
48.00 lei
SB81005
in stoc
+

Descriere

Include:

  • tetina din silicon nivelul 1,
  • sistem intern de ventilare format din 2 parti,
  • periuta de curatat sistemul intern,
  • instructiuni) .

Poate fi utilizat cu sau fara sistemul de ventilatie.

  • Sistemul unic de ventilare interioara elimina vidul si bulele de aer pentru a ajuta la reducerea colicilor, expectorat, eructat si gaze.
  • Eliminand presiunea negativa poate ajuta la reducerea acumularii de fluid in urechea interna a bebelusului.
  • Designul cu presiune pozitiva imita alaptarea la san si este ideal atat pentru laptele matern precum si pentru formula de lapte.

Va rugam sa cititi intreaga brosura de instructiuni inainte de a folosi biberoanele Dr. Brown's Natural Flow. O copie a acestor instructiuni poate fi gasita on-line la adresa http://www.drbrowns.ro/intructiuni.html.

Poate fi utilizat cu sau fara sistemul de ventilatie. Noul sistem de ventilatie este gandit sa se adapteze odata cu varsta copilului;
Va recomandam sa folositi acest sistem pentru a experimenta toate beneficiile de sanatate pe care le ofera biberonul nostru. Acesta ajuta la reducerea problemelor de hranire, ajuta la digestie si la pastrarea vitaminelor in lapte. Unii parinti considera o optiune convenabila folosirea biberonului fara sistemul de ventilatie odata cu cresterea copilului lor. Tetina special conceputa creeaza un flux lin, astfel alimentatia este similara cu un biberon ventilat. Biberonul Dr. Brown's Options e complet BPA Free si fabricat in USA.
Acest biberon inovator acopera eficient toate nevoile parintilor, biberonul Option creste odata cu nevoile copilului si ofera beneficii sanatoase indiferent daca micutul tau se confrunta cu probleme de alimentare sau nu.
Biberonul Dr. Brown's Options va ofera puterea de a alege

Specificatii

Capacitate ml:
250ml
Gama:
Dr. Brown's Option
Brand:
Dr. Brown’s
Material Biberon:
Polypropilena
Varsta Recomandata:
0+ luni