12-09-2015
de catre Admin Admin

Dr. Brown este alături de mame si bebeluși încă din 1996. Ei sunt specializați în biberoane și sunt renumiți pentru sistemul lor de aerisire revoluționar. Toți părinții care au probleme cu colicii la bebeluși au auzit despre biberoanele Dr. Brown's Natural Flow®, acestea sunt cunoscute pentru eficiența pe scară largă în combaterea colicilor.

Aceste biberoane au fost brevetate și concepute de medici pediatri și testat de mii de mămici. Ele sunt lăudate pentru eficiența lor în combaterea gazelor, colicilor si reducerea regurgitarilor și a erucțiilor.

Pentru a fi pe gustul tuturor Dr. Brown oferă atât biberoane din sticlă cat si de polipropilena care, de asemenea, vin în versiuni standard și cu gat larg. Toate biberoanele Dr. Brown sunt testate, certificate și nu contin BPA.

Toate au aceleași caracteristici funcționale. În examinarea noastră de mai jos vom prezenta sticlele tradiționale înguste, dar și cele cu gât larg.


Designul și caracteristicile biberoanelor Dr Brown's Natural Flow

Forma tradiționala a biberoanelor Natural Flow este clasica si simpla. Forma lor regulată le face practice și ușor de curățat. Acestea dispun de gradatii modelate în materialul din care este facut biberonul astfel încât să puteți vedea exact cât de mult lichid este in sticlă. Gradațiile modelate sunt foarte practice deoarece puteti fierbe si curața biberoanul fară ca gradatiile sa se stearga sau sa se decolareze, dar ele sunt de asemenea, destul de mici, iar uneori pot fi greu de citit.

Sistemul avansat de aerisire a fost creat pentru a elimina vidul care se formează in interiorul sticlei atunci când bebelușul suge laptele din ea. În sticlele normale vidul care se formează în interiorul sticlei poate provoca strangerea tetinei și respectiv diminuarea cantitatii de lapte sau stoparea curgerii acestuia. De asemenea, la biberoanele standard aerul intră inapoi in biberon prin intermediul gaurii din tetina formând astfel bule de aer in lapte care in cele din urma duc la eructatii (râgăituri), regurgitari si colici.

Pentru a preveni toate acestea sistemul de ventilatie de la Dr Brown permite circularea aerului de pe marginea inelului biberonului si pana in fundul sticlei prin intermediul unui tub asigurandu-se asfel ca aerul nu trece prin lichidul din biberon, astfel se asigura o circulatie corecta a aerului pentru a nu se forma vid in interiorul sticlei si bule de aer in fluidele din interior.

O altă problemă asociată cu crearea bulelor de aer în interiorul laptelui este oxidarea de substante nutritive din lapte, mai ales vitamine. Acest lucru afectează atât laptele matern și/sau formula de lapte. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Nevada-Reno au descoperit că toate vitaminele sunt afectate de bule de aer cauzand oxidare în timpul alimentării. În biberoanele standard după 20 de minute de hrănire aproape toate moleculele de vitamina C au fost distruse. Testul a dovedit ca biberoanele Dr. Brown cu sistemul de aerisire bazat pe tub a ajutat la conservarea celor mai multe substante nutritive. Puteți citi mai multe despre acest studiu aici.

Sistemul de aerisire cuprinde două elemente astfel încât timpul de curatare va dura un pic mai mult decat la un biberon normal. Cu toate acestea trebuie să fie curățate meticulos după fiecare utilizare. O perie este inclusa aproape in orice set Dr. Brown ceea ce va va ajuta foarte mult la spalare.


Ce face ca biberoanele Dr. Brown sa iasa in evidenta fata de celelalte biberoane?

1. Sistemul de aerisire Dr. Brown a devenit marca si simbolul lor. Este extrem de eficient în reducerea eructatiilor, colicilor si regurcitarilor.
2. A fost dovedit stiintific ca biberoanele Dr. Brown ajuta la păstrarea nutrienților în lapte. Acest sistem de aerisire a devenit un standard in industrie si in cele mai multe review-uri sau studii de comparare a diverselor biberoane de pe piata acestea sunt de cele mai multe ori comparate cu sistemul de circulare a aerului Dr. Brown în termeni de eficiență.
3. Dr. Brown oferă de asemenea o gamă largă de accesorii și produse suplimentare. Amintim cateva produse din gama lor cum ar fi incalzitoarul pentru biberoane, sterilizatorul pentru biberoane si dacă ați ales un biberon de sticla manșonul de silicon, suzete ,etc.

Vezi pretul redus la biberoanele Dr. Brown oferite de pebebe.ro

Biberoanele de la Dr Brown de sticla sunt disponibile in 2 dimensiuni 120ml si 240ml, iar cele de polipropilena 60ml 120ml si 240ml. In ceea ce priveste culoare puteti alege culoarea clasica (transparent), albastru si roz (nu foarte popular, nici atractiv). Acestea pot fi achizitionate individual, sau pachete de cate doua, trei și chiar patru biberoane.

Fiecare flacon vine cu:

 • Mecanismul de aerisire (tub și inel);
 • Tetina Nivel 1;
 • Inel sticla;
 • Capac igienic;
 • Perie de curatare (ideal pentru curățarea sistemului de aerisire, una per pachet);
 • Instrucțiuni tipărite pentru asamblare, curățarea și depozitarea (per pachet).


Biberoanele Dr.Brown's Natural Flow cu gât larg

Aceste biberoane dupa cum le spune si denumirea au gatul si tetine cu baza mai larga. Acestea au fost proiectate special pentru copii alăptați natural deoarece tetina reproduce sanul mamei. Acestea previn confuzia tetinei și datorită încetiniri fluxului de lapte elimină riscul dezvoltarii unei preferinte a bebelusului fata de o anumita forma a tetinei.

Biberoanele cu gât larg sunt ușor de curățat, deoarece permite accesul usor cu o perie. Ele au, de asemenea, o forma care nu permite alunecare din mana.

La fel ca si biberoanele Dr. Brown din gama standard ele dispun de sistem foarte eficient de evacuare a aerului. Se pare ca bebelușii adora tetina larg și datorită mecanismului de aerisire ei pot suge fara efectul negativ al vacuumului ce se poate produce în flacon. Aceste biberoane nu numai ca imita forma sânul mamei, dar, de asemenea, simulează mecanismul alăptării.

Biberoanele cu gât larg Dr. Brown sunt disponibile in cantitati de 120ml si 240ml și sunt vândute individual, în două și trei pachete. Acestea sunt disponibile în culoare albastră , transparenta și roz. Ca material sunt confectionate doar din polipropilena.

Biberoanele Dr. Brown's Natural Flow din sticlă

Aceste biberoane sunt identice ca forma cu cele standard din polipropilena. Ele împărtășesc, de asemenea, aceeasi forma a tetinei si acelasi mecanism de circulare al aerului. Fiind din sticla acestea sunt mai gerele decât cele din polipropilena, dar, de asemenea, oferă toate beneficiile acestui material. Aceste biberoane sunt realizate din ingrediente naturale care le face foarte sigure și ecologice.

Biberoanele din sticla sunt mult mai putin predispuse la zgârieturi în timpul curățării, mai ales cu o perie de curatare. Suprafata lor neteda le face deosebit de ușor de curățat și de sterilizat. Lipsa zgarieturilor garantează ca biberonul nu va avea in timp pete și nu va retine mirosul care este tipic pentru toate sticlele de plastic după un anumit timp. Biberoanele de sticlă, de asemenea, nu se degardeaza si nu isi schimba culoarea dupa multiple expuneri la tempereaturi ridicate în timpul sterilizării.

Aceste biberoane deși din sticla au o rezistență ridicată la impact și nu sunt ușor de spart. Cu toate acestea, pentru a fi 100% sigur, se recomandă folosirea unui manșon de silicon de protecție (se vinde separat), acesta va proteja sticla si in cazul unei spargeri cioburile vor ramane in interior.

Manșonul de silicon, de asemenea, ofera o buna protectie impotriva alunecarii atat pentru tine cat și pentru copilul tau. În plus ajuta si la mentinerea temperaturii laptelui pentru o perioada mai lunga de timp. Sticlele poate fi spălat și sterilizate cu mansonul pe ele.
Biberoanele de sticlă Dr. Brown sunt disponibile in cantitati de 120ml și 240ml și sunt vândute în două sau trei pachete. O perie de curățare și instrucțiunile sunt, de asemenea, incluse în fiecare ambalaj.

Biberoanele Dr. Brown's Options introduse pe piata in anul 2016

Dr. Brown's a introdus pe piată primele biberoane transformabile, dacă le putem numi asa.

Ce înseamnă Option? Însemna că biberonul pote fi folosit atat cu sitemul de ventilație cât și fară acesta.

Noul sistem Option este conceput pentru a crește odată cu copilul tău și producătorul recomandă folosirea acestui sistem pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le oferă. Acesta ajută la reducerea problemelor de hrănire, ajută la digestie și la pastrarea vitaminelor în lapte. Unii părinți considera o opțiune convenabilă folosirea biberonului fară sistemul de ventilație odată cu creșterea copilului lor. Tetina special concepută creează un flux lin, astfel alimentația este similară cu un biberon ventilat. Biberonul Dr. Brown's Option e complet BPA Free și fabricat in USA.Biberonul Dr. Brown's Option va ofera puterea de a alege: 2 optiuni de hranire o singura sticla.

Acest biberon inovator acopera eficient toate nevoile parintilor, biberonul Option creste odata cu nevoile copilului si ofera beneficii sanatoase indiferent daca micutul tau se confrunta cu probleme de alimentare sau nu.

Concluzii finale

Pro:

 • sistem excelent de evacuare a aerului;
 • diferite forme și materiale disponibile;
 • serie de accesorii;
 • marca de renume și de încredere.
 • folosire ca biberon normal datorita doctor brown's option

Contra:

 • Garadațiile sunt foarte mici și pot fi greu de citit.
 • Sistemul de ventilare poate fi uneori greu de curatat;
 • Gama Wide Nek (gat larg) include doar biberoane din PolipropilenaUnde va puteti informa mai mult depre ce biberoane sa folositi:

Comment-uri

Produse bune, un pic cam scumpe dar daca le intreti le poate folosi chiar si altcineva dupa.
Postare noua