29-06-2017
de catre Admin Admin

Când ne pregătim bagajul pentru vacanță punem pe listă tot ce credem că o să ne fie de folos în cele câteva zile departe de casă.: haine, încălțăminte, trusă medicală, cosmetice și tot felul de accesorii care de multe ori se dovedesc a fi inutile.

Dar de multe ori părinții neglijează un aspect important,

căruciorul copilului. Avem impresia că e inutil, că ocupă mult spațiu, că cel mic o să se joace mai mult în nisip sau pur și simplu nu ne gândim la el.

Ar fi destul de greu si incomod să ne cărăm cu un cărucior tip landou, dar nici nu trebuie asta. Căruciorul sport este conceput parcă special pentru nevoile mămicii care într-o mână ține bebelușul, în alta plasa cu cele necesare la plajă, pălăria de soare tocmai i-a zburat-o vântul, ochelarii de soare stau oricum numai la ochi nu, bebe începe să se agite că-i e cald, în timp ce tot acest tablou este privit de tatăl care este camuflat de colac, o mica piscine gonflabila (că deh, ăla mic ar sta mereu în apă), găletușe și alte jucării pentru nisip.

În acel moment sigur o să-ți pară rău că nu ai luat cu tine un cărucior sport care se și pliază compact, deci nu ocupă prea mult spațiu în mașină, tren sau avion,(depinde cu ce călătoriți, in avion sunt acceptate de majoritatea companiilor). Cu copilul așezat în căruț drumul până la plajă îl puteți considera o plimbare în plus pe ziua respectivă.

Și că tot am ajuns în zona asta hai să ne imaginăm cum arată plimbarea de seară cu un copil obosit după o zi de joacă sau care pur și simplu nu are chef să meargă pe jos. Carucioarele sport pot fi folosite până la vârsta de 4 ani. Dacă vrea poate să și doarmă pentru că au și poziție pentru somn, în timp ce mama și tata respiră ușurați că vor avea un copil odihnit.

Au și diverse accesorii ca: umbrelă cu protecție UV, copertină, husa împotriva ploii sau plasa contra țânțarilor, organizator pentru accesorii etc.

Ați utilizat deja un cărucior sport? Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășiți din experiențele dumneavoastră.


Sursa foto : perfecte.md

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua