12-01-2016
de catre Admin Admin

Dr. Brown's a introdus pe piată primele biberoane transformabile, dacă le putem numi asa. Ce înseamnă Option? Însemna că biberonul pote fi folosit atat cu sitemul de ventilație cât și fară acesta.

Noul sistem Option este conceput pentru a crește odată cu copilul tău și producătorul recomandă folosirea acestui sistem pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le oferă. Acesta ajută la reducerea problemelor de hrănire, ajută la digestie și la pastrarea vitaminelor în lapte. Unii părinți considera o opțiune convenabilă folosirea biberonului fară sistemul de ventilație odată cu creșterea copilului lor. Tetina special concepută creează un flux lin, astfel alimentația este similară cu un biberon ventilat. Biberonul Dr. Brown's Option e complet BPA Free și fabricat in USA.

Biberonul Dr. Brown's Option va ofera puterea de a alege

2 optiuni de hranire o singura sticla.

Acest biberon inovator acopera eficient toate nevoile parintilor, biberonul Option creste odata cu nevoile copilului si ofera beneficii sanatoase indiferent daca micutul tau se confrunta cu probleme de alimentare sau nu.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua